Tarieven

Therapie/massage/behandeling30 minuten

45,00

50 minuten

55,00

60 minuten

65,00

75 minuten

75,00

90 minuten

85,00

Hawaiiaanse LomiLomi massage120 minuten

115,00

 

Zwangerschapsmassage op warm water kussens

60 minuten

75,00

Cadeaubonnen beschikbaar
Prijzen vanaf 1 januari 2021
U krijgt een factuur mee die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Niet alle zorgverzekeraars vergoeden mijn behandelingen.

 

Beroepsvereniging en Zorgverzekeraars

Ik ben lid ben van de beroepsvereniging BATC (licentienummer BR1422) waardoor de zorgverzekerden met een aanvullende verzekering mijn behandelingen vergoed kunnen krijgen. Voor de wellness massages is er geen vergoeding door de zorgverzekeraars.

Maandag t/m vrijdag en uitsluitend op afspraak
Op werkdagen kunt u telefonisch een afspraak voor een behandeling maken. Aangezien ik de rust tijdens behandelingen wil waarborgen, is er geen telefoon in de praktijkruimte. U kunt op mijn antwoordapparaat een boodschap met uw naam en telefoonnummer achterlaten, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

Bij de eerste behandeling en kennismaking hoort ook een anamnese/intakegesprek, waarin uw klachten en de geschiedenis daarvan centraal staan. Zo’n eerste behandeling neemt in de regel dan ook wat meer tijd in beslag dan een vervolgbehandeling.

Afspraak verzetten ?
Wilt u een afspraak afzeggen of verzetten, dan dient u dit minimaal 24 uur van te voren telefonisch te melden (behoudens overmacht situaties) anders zullen de kosten voor de behandeling in rekening kunnen worden gebracht.