RECEPTEN

Het Receptenblik
Heb jij al een receptenblik in bezit? Een blik vol gezonde en heerlijke patisserie recepten: Dat is het receptenblik van conjes patisserie. Ervaar jij gezondheidsklachten van bepaald eten? Dat je hele eetpatroon opnieuw ingericht moet worden door een allergie, intolerantie, bewuster dieet of chronische ziekte? Niet weten hoe en waar te beginnen? Geen structuur, overzicht en welke producten je nu nog wel of niet kunt gebruiken? Welke apparaten en bakvormen handig zijn en hoe je die kunt gebruiken? Hoe je de lekkernijen er mooi en aantrekkelijk uit kunt laten zien?

En zou jij graag weer willen genieten van lekkernijen waar je niet ziek van wordt en je zelf heel makkelijk thuis kunt maken? Dan is dit unieke Receptenblik wat voor jou! Benieuwd wat er in zit? Ik heb er een voor je klaar staan. Verkoopprijs is 27,50 euro

 

Dorothé Lueb & Gea van der Wal – Lekker Anders!
Een inspirerend kookboek voor iedereen die geïnteresseerd is in gezondheid en in voeding zoals de natuur het bedoeld heeft.

Er komt steeds meer inzicht in de werking van ons lichaam en de bouwstoffen die het nodig heeft. Het belang van eiwitten, (de juiste) vetten, vezels, vitaminen, mineralen en fyto-nutriënten is meer dan eens aangetoond. En die gezonde dingen zitten meestal niet in de pakjes en zakjes die je in de supermarkt koopt. Het ziet er leuk uit en het vult maar dat is het dan ook…

In de praktijk van alledag blijkt het lastig om iets op tafel te zetten wat zowel smakelijk als voedend is. Lekker Anders! bevat vele verrassende recepten zonder suiker, granen, melkproducten en zonder geur- kleur- en smaakstoffen. Zodat ook jij in een handomdraai iets lekker anders op tafel kunt zetten. De recepten zijn overzichtelijk weergegeven en bieden voor iedereen én voor ieder moment van de dag wat wils: lunches, soepjes, hartige taarten, toetjes, zelfs aan bonbons is gedacht.

Omdat we het belangrijk vinden dat je weet waarom je iets doet (of juist laat) geven we in het kort heldere en concrete achtergrondinformatie over voeding en de vertering ervan. Dan kun je kiezen op basis van kennis. In Lekker Anders! staan handige overzichten, waarop je in één oogopslag kunt zien:

  • Wat qua voeding ‘niet slim is’ en hoe je kunt vervangen.
  • Wat handig is om op voorraad te hebben.
  • Wat de belangrijkste bronnen van vitaminen en mineralen bronnen zijn. Prijs 15 euro

 

 

Etenswijs I
Etenswijs I is het eerste (r)evolutionaire kookboek samengesteld door Evenwijze therapeuten. Etenswijs staat boordevol leuke, geinige, aparte en vooral bijzondere gerechten. Alle gerechten zijn afgestemd op de werking van het menselijk lichaam en de bouwstoffen die het in een bepaalde situatie nodig heeft. Zo zijn er onder andere gerechten opgenomen voor de regulatie van de energie aanmaak, de spijsvertering en de ontgifting. Maar wil je graag de methylering ondersteunen of de HPA-as reguleren? Ook dat soort gerechten kun je in EtensWijs vinden.

Prijs 15 euro

 

 

 

 

Etenswijs II
Helemaal nieuw is Etenswijs II. Ons tweede (r)evolutionaire kookboek. Etenswijs II staat boordevol leuke, geinige, aparte en vooral bijzondere gerechten. Alle gerechten zijn afgestemd op de werking van het menselijk lichaam en de bouwstoffen die het in een bepaalde situatie nodig heeft. Zo zijn er gerechten opgenomen voor:

· De regulatie van de energie aanmaak
· De functie en de kwaliteit van de spijsvertering
· Het oplossen van een ontstekingsproces (resoleomics)
· De ondersteuning van bindweefsel en bewegingsapparaat
· De regulering van lichamelijke processen

Prijs 15 euro

 

 

 

Etenswijs III
Ons derde (r)evelutionaire kookboek. Etenswijs III is het derde (r)evolutionaire kookboek samengesteld door Evenwijze therapeuten. Etenswijs III staat boordevol leuke, geinige, aparte en vooral bijzondere gerechten.

Alle gerechten zijn afgestemd op de werking van het menselijk lichaam en de bouwstoffen die het in een bepaalde situatie nodig heeft. Zo zijn er onder andere gerechten opgenomen voor het herstel van barrières, de regulatie van het bioritme, de cholesterol aanmaak, neurotransmitters en de lever. Maar wil je graag de energie productie ondersteunen of de spijsvertering reguleren? Ook dat soort gerechten kun je in EtensWijs III vinden.

Prijs 15 euro

 

 

 

De Etenswijs boekjes zijn het resultaat van de noeste arbeid van de studenten van de opleiding “Epigenetisch Therapeut”. Er hebben in totaal 48 therapeuten aan meegewerkt. De boekjes tellen ongeveer 190 pagina’s en hebben een handzaam A5 formaat en prachtige kleurenfoto’s. Ik ben zelf een van de therapeuten die aan deze boekjes heeft meegewerkt. Deze paperback boekjes kosten 15 euro per stuk en zijn via mij te bestellen.

Voedingsadvies is een standaard aanvulling op mijn verdere therapievormen, maar kan ook gericht aangeboden worden en begeleid afvallen is in dit kader dan ook mogelijk.

tekst