Hertenweg 12 - 8317 PN - Kraggenburg - 0527252550 - 0618224181 - alleen op afspraak - KvK 39078926


Introductie

5 Principes

Privacy

Praktijkruimte


TherapiŽn

Aromatherapie

Dorn Breuss

Atlas lumbaal

Triggerpoint

Lymfe drainage


Voeding

Gewichts problematiek

Epigenetica


Lomi behandeling

LomiLomi Temple style

Lomi Aunty maile style

Lua Lomi Jimmy Quitan


Pijnbestrijding

InterX neurostimulatie


Massages

Zwangerschapsmassage


Overig

Koud water training

Recepten boeken

Magnesium


Colofon

Tarieven

Curriculum Vitea

Email

Kaartje

LinksMijn naam is Conny van der Riet. Geboren en getogen in de Noordoostpolder ben ik dicht bij de natuur opgegroeid. Zowel het welzijn van de mens als de natuur staan bij mij centraal.

Het is mijn passie om met mensen te werken die een volgende stap willen zetten op hun pad naar een betere gezondheid, minder stress en spanning, meer balans in hun leven. In mijn werkwijze gebruik ik alles wat ik geleerd heb op het gebied van lichaamswerk, voeding en beweging om tot dit resultaat te komen.

Met een klassieke opleiding tot sportmasseur bij de NGS als start is mijn interesse via de Aromatherapie opleiding aan de Hogeschool te Meppel steeds meer in de richting van holistische behandelingen verschoven. Zo heb ik me gespecialiseerd in Hawaiiaans lichaamswerk, in Epigenetica (voeding als medicijn) en in diverse vormen van massagetherapie. Tevens zet ik in InterX neurostimulatie in bij chronische en acute pijn. Mijn meest recente opleiding treft u in mijn CV aan.

NIEUW BIJ AROMANA : KOUD WATER TRAINING

Ik ben voor studie en cultureel vrijwilligerswerk meermaals naar Hawaii geweest en u kunt daarvan foto's bekijken als u op het schildpadje links onder de menu lijst klikt.Interview Conny van der Riet door Rachel Hibma on Vimeo.

Deze website is gemaakt door Wim van den Bergh