Hertenweg 12 - 8317 PN - Kraggenburg - 0527252550 - 0618224181 - alleen op afspraak - KvK 39078926


Introductie

5 Principes

Privacy

Praktijkruimte


Methoden

Aromatherapie

Dorn Breuss

Triggerpoint

Lymfe drainage


Voeding

Gewichts problematiek

Epigenetica

Verkoop producten


Lomi behandeling

LomiLomi Temple style

Lomi Aunty maile style

Lua Lomi Jimmy Quitan


Pijnbestrijding

InterX neurostimulatie


Niet vergoed

Zwangerschapsmassage


Overig

Tarieven

Curriculum Vitea

Email

Kaartje

LinksINTERX PIJNBESTRIJDING
Een nieuwe therapie op de Nederlandse zorgmarkt. InterX pijnbestrijdingstherapie is een vorm van neurostimulatie om acute en chronische pijn te verlichten en fysieke klachten blijvend op te lossen.

InterX doet waarvoor 't is gemaakt: pijn verminderen, medicijngebruik terugdringen, operaties voorkomen en genezing bespoedigen. En dat alles via een handzaam apparaat met een feedbacksysteem dat direct aangeeft waar in het weefsel van de patiŽnt de problemen zitten. Met het apparaat zoekt de therapeut naar zenuwen die geblokkeerd zijn in hun functioneren, op dat punt wordt dan behandeld. Zenuwcellen worden door de elektrostimulatie geprikkeld om hun taak weer op te pakken: het doorgeven van signalen naar de hersenen, waardoor het zelfherstellend vermogen van het lichaam weer op gang komt. Het InterX apparaat is gemakkelijk te gebruiken en heeft geen bekende nadelige bijwerkingen.

InterX kan helpen bij vrijwel alle chronische of acute aandoeningen die gepaard gaan met pijn, ontsteking of extreme vermoeidheid. Denk daarbij aan chronische pijn, reuma, artritis, de ziekte van Bechterew, fibromyalgie, fibrositis, chronische myofasciale pijn, ontstekingen van spieren, slijmbeurzen of pezen, M.E., carpaal tunnelsyndroom, rugpijn, ischias, whiplash, M.S., epilepsie, R.S.I.-klachten, darmklachten, burn-out, kaak- of voorhoofdsholte ontsteking, , depressie, trage wondgenezing, doorbloedingsstoornis, posttraumatische dystrofie, (sport)blessures, eczeem, psoriasis, hoofdpijn, migraine, vermoeidheidsklachten, menstruatieklachten, enz.

Praktijkvoorbeeld:
Wim (59) kneusde zijn voet tijdens een huishoudklusje. De huisarts schatte herstel in op max 4 weken gezien de bloeduitstorting en de zwelling. Conny was direkt met de InterX aan de slag gegaan. Dat is niet prettig op een gekneusde voet maar InterX werkt juist buiten de pijnlijke plek door stimulatie van zenuwbanen. Na drie dagen rondhinken (en InterX therapie) was het op de vierde dag plotseling weer mogelijk te lopen zonder hinken. Na 5 dagen waren de pijn en de zwelling weg.

Dat is de kracht van InterX : acute aandoeningen, maar ook onherstelbaar geachte chronische klachten zijn blijvend opgelost. En het bijzondere is: de InterX is in Nederland nog nauwelijks bekend. Terwijl het in de USA, AustraliŽ en GB al jaren in de reguliere geneeskunde en de topsport wordt toegepast. Klik hier voor de website van het London Bridge Hospital waarop de InterX behandeling genoemd wordt. Niet als alternatieve therapie maar als medisch verantwoorde en bewezen effectieve methode van pijnbestrijding met verbluffende resultaten.

Heb jij ook acute of chronische (pijn)klachten? Vraag om InterX-therapie. Er zijn geen nadelige werkingen bekend.

Deze behandeling wordt vergoed door uw zorgverzekering mits u aanvullend verzekerd bent bij de juiste zorgverzekeraar.