Hertenweg 12 - 8317 PN - Kraggenburg - 0527252550 - 0618224181 - alleen op afspraak - KvK 39078926


Introductie

5 Principes

Privacy

Praktijkruimte


TherapiŽn

Aromatherapie

Dorn Breuss

Atlas lumbaal

Triggerpoint

Lymfe drainage


Voeding

Gewichts problematiek

Epigenetica


Lomi behandeling

LomiLomi Temple style

Lomi Aunty maile style

Lua Lomi Jimmy Quitan


Pijnbestrijding

InterX neurostimulatie


Massages

Zwangerschapsmassage


Overig

Koud water training

Recepten boeken

Magnesium


Colofon

Tarieven

Curriculum Vitea

Email

Kaartje

LinksATLAS LUMBAAL THERAPIE
atlaslumbaal therapieOp basis van de filosofie van de Dorn-methode werd een nieuwe nek- en schoudertherapie ontwikkeld. Het is een interactieve techniek waarbij de cliŽnt zelf bepaalde bewegingen maakt. Hierdoor worden knelpunten op een natuurlijke manier opgeheven en komt de doorbloeding weer goed op gang. Het lichaam is door deze therapie zelf in staat om sneller te herstellen. In de meeste gevallen vermindert vrijwel direct de pijn als gevolg van scheefstand van nekwervels en wervels tussen de schouderbladen en beperking in het naar links en rechts kijken etc.

Vooral bij iemand met (chronische) hoofdpijn of migraine is gebleken dat men bij deze therapie gebaat is. Datzelfde geldt voor mensen met een slijmbeursontsteking in de schouder of een tennisarm. Zij ondervinden in de meeste gevallen ook een snelle verbetering dankzij deze nieuwe techniek.

AtlasLumbaal
De AtlasLumbaalmethode is snel en uiterst effectief voor acute of chronische rug-, nek- en schouderklachten. Tijdens deze behandeling komt u in korte tijd volledig in balans. In veel gevallen verdwijnen daardoor de klachten vrijwel meteen. Mede door het interactieve karakter van deze therapie wordt in een zeer korte tijd een verbluffend merkbaar resultaat bereikt. En dat zůnder hulpmiddelen en zonder te manipuleren of te kraken!

Het is, evenals bij de Atlasmethode, een interactieve techniek waarbij de cliŽnt zelf bepaalde bewegingen maakt. Hierdoor worden knelpunten op een natuurlijke manier opgeheven en komt de doorbloeding weer goed op gang.

De naam Atlasmethode is afgeleid van het gebied onder de schedelrand en strekt zich uit tot de onderste thoracale (borst) wervels, terwijl de Lumbaalmethode is afgeleid van het gebied in de onderrug en heeft in veel gevallen een ongekend positief effect op o.a. lage onderrugklachten en moeilijk bukken of uit bed komen. Maar ook bij een vastzittend SI-gewricht, hernia, Ischias, heup- en knieklachten etc. ondervindt men in de meeste gevallen een snelle verbetering dankzij deze nieuwe techniek.