Hertenweg 12 - 8317 PN - Kraggenburg - 0527252550 - 0618224181 - alleen op afspraak - KvK 39078926


Introductie

5 Principes

Privacy

Praktijkruimte


Methoden

Aromatherapie

Dorn Breuss

Triggerpoint

Lymfe drainage


Voeding

Gewichts problematiek

Epigenetica

Verkoop producten


Lomi behandeling

LomiLomi Temple style

Lomi Aunty maile style

Lua Lomi Jimmy Quitan


Pijnbestrijding

InterX neurostimulatie


Niet vergoed

Zwangerschapsmassage


Overig

Tarieven

Curriculum Vitea

Email

Kaartje

LinksAROMATHERAPIE
Bij mijn aromatische massage maak ik gebruik van essentiŽle oliŽn die uw stemming en lichamelijk welzijn verbeteren. EssentiŽle oliŽn zijn oliŽn uit wortels, zaden, bloemen, bomen, planten en kruiden in een geconcentreerde vorm, dus de essentie van de werkzame delen uit het plantenrijk.

Tijdens deze massage wordt uw zenuwstelsel optimaal gestimuleerd, waardoor u zich intens ontspannen voelt en het gevoel krijgt dat u ťťn wordt met uw lichaam. Dit is fundamenteel voor onze geestelijke en sociale ontwikkeling.

De behandeling start met een heerlijk voetenbad met een essentiŽle olie. Vervolgens neemt u plaats op mijn verwarmde massagetafel waarop u heerlijk gemasseerd wordt met verwarmde oliŽn. Tijdens mijn aromatische massage stem ik het soort massage af op uw wensen en ik gebruik per massage bijpassende oliŽn. Dit zijn zowel de verschillende vette plantenoliŽn als de essentiŽle oliŽn.

Effecten van mijn aromatische massage
De geuren van de oliŽn hebben effect op het gedeelte van uw hersenen dat betrokken is bij herinnering, motivatie en het emotioneel geheugen. Op het lichamelijke vlak heeft deze massage een zeer ontspannen gevoel van welbehagen.

Olie in geconcentreerde vorm heeft een veel sterkere werking dan de plantendelen waarvan de olie afkomstig is. Als een olie, die van de wilde pluk of biologische oogst komt, eenmaal door uw huid wordt opgenomen, komen de werkzame delen ervan nog beter in uw lichaam terecht. Dus als u lichamelijke klachten heeft dan informeer ik u graag over de oliŽn die daar het beste bij passen. Ik kan ze dan, voorafgaand aan de aromatische massage, ter plekke voor u mengen.

Aromatherapie is een van de prettigste wegen naar gezondheid en welzijn.


baardlelie engelwortel lavendel pepermunt vetiver