Raindrop Therapie

Verjongt de geest, brengt het lichaam in balans. Raindrop Therapie is een speciale toepassing van geneeskrachtige aromatherapie, geïnspireerd op de helende ervaringen van de Lakota Indianen met het noorderlicht in combinatie met de kennis van de oude Egyptenaren. Op de juiste manier aangebracht op nek, rug en voeten brengen de oliën verlichting bij ongemak dat veroorzaakt wordt door een disbalans in het lichaam en met name in de ruggengraat.

Raindrop Therapie combineert aromatherapie, vitaflex (vergelijkbaar met voetreflexologie) en massagetherapie tot een subtiel en tegelijkertijd krachtig instrument om de balans in het lichaam te herstellen en de geest tot rust te brengen.

Raindrop Therapie is gebaseerd op de theorie dat afwijkingen in de rug en de ruggengraat veroorzaakt worden door virussen en bacteriën die zich ophouden langs de ruggengraat. Deze ziekteverwekkers creëren ontstekingen die op hun beurt de ruggengraat vervormen. Raindrop Therapie gebruikt een aantal etherische oliën met een sterke antibacteriële werking.

Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van vitaflextherapie. Vitaflex betekent “vitality through the reflexes”. Het is een gespecialiseerde vorm van hand en voetmassage die zeer effectief blijkt te zijn om de essentiële oliën via de zenuwbanen in het lichaam te brengen.

Raindrop Therapie kan baat hebben bij mensen met de volgende klachten/behoefte:
Fysieke klachten:
- scoliose
- ms
- fibromyalgie (weke delen reuma)
- elke vorm van stress in de spieren
- reuma
- vermoeidheid
- stoornissen in bloedsomloop, zenuwstelsel, spijsvertering, immuunsysteem, endocriene systeem.

Emotionele klachten:
- depressie
- stemmingswisselingen
- emotionele trauma’s

Spirituele behoeften:
- voeding voor de ziel
- vitaliseren van de geest

Ontspanning:
- wanneer het lichaam gezond is, kan Raindrop Therapie een uitstekende manier zijn om je welzijn te ondersteunen.