Een ontspanningsarrangement voor twee personen bij Aromana bestaat doorgaans uit de volgende onderdelen :

Ontspanningsarrangement
Doordat de praktijk van Aromana voorzien is van een zonnebank, een whirlpool, een infrarood sauna en een stoomcabine zijn de mogelijke combinaties zonder massage al zeer uitgebreid. Als u daar nog eens de diverse massages bij op gaat tellen kunt u zich wellicht voorstellen dat het onmogelijk is alle combinaties voor een arrangement op te sommen.

  • Infrarood sauna
  • Whirlpool
  • Stoomcabine
  • Zonnebank
  • Massage
  • Gezonde snack

Voorbeeld
In de comfortabele praktijk van Aromana wordt u ontvangen met een lekker glas kruidenthee en dan gaat u samen in de infrarood sauna. Daarna ondergaat de één een ontspanningsmassage terwijl de ander naar de zonnebank en stoomcabine gaat. Na drie kwartier is er even een relax moment met een fruitcocktail en daarna wisselt men voor massage, zonnebank en stoomcabine. En als afsluiter dan nog samen in de whirlpool.

Bij bovenstaande voorstel begint en eindigt men samen maar is het middendeel voor beiden individueel. Dit ongeveer vier uur durende arrangement kost € 180,00 inclusief gebruik handdoeken en badslippers.

Zomerarrangement
In de zomermaanden krijgt u een aantrekkelijke korting van 10% op de tweepersoons arrangementen. Met die korting wordt deze verwennerij nog een klein beetje aangenamer. Bovendien kunt u dan gebruikmaken van onze grote zwemvijver en het aanliggende zonneterras.

Arrangementen worden niet vergoed door uw zorgverzekering.