LomiLomi Temple Style

Lomilomi massage (Hawaiian Temple Bodywork) is een weldadige vorm van massage vol compassie, warmte en gratie. Uitgevoerd met het zachte deel van de onderarmen word je lichaam behandeld met warme olie en lange, ritmische vloeiende strijkingen over het hele lichaam.

Tijdens de behandeling wordt het lymfesysteem geactiveerd en gereinigd, de bloedsomloop gestimuleerd en de spieren zodanig behandeld dat stress en overbelasting kunnen worden losgelaten.

Tegelijkertijd komt tijdens een lomisessie de actieve geest tot rust zodat ruimte ontstaat voor het loslaten van overtuigingen en herinneringen die je niet meer van dienst zijn. Een lomisessie is een helingsritueel, toegesneden op de behoeftes van de cliënt.

Voorafgaand aan de sessie nodigen we je uit om een intentie uit te spreken. Deze intentie is iets wat je op dit moment in je leven aan het hart gaat: iets wat je los wilt laten, juist wilt manifesteren in je leven of waar je graag beweging in wilt brengen. Deze hartewens wordt de focus van je sessie.

De lange strijkingen, de constante flow en de liefdevolle, koesterende aanraking ontspannen vervolgens je hele wezen, zodat je fysieke, emotionele en mentale stress los kunt laten.

Lomilomi, gegeven in de koesterende alohaspirit van Hawaii helpt je jezelf te omarmen met alles wat je bent.

Voor foto´s van mijn Hawaii reis klik je op de oranje schildpad, hier links.

Lieve Conny,

Vandaag geniet ik nog na van de LomiLomi massage die ik gisteren van jou heb gehad. Ik voel me verkwikt, verlicht, meer geaard en in balans. Het was de tweede keer dat ik deze massage van jou kreeg en opnieuw was het een fantastische ervaring om mij helemaal in stilte aan jou over te geven.

Zo bijzonder, hoe jij zonder woorden precies voelt waar er blokkades zitten in mijn lichaam en hier tijdens de behandeling net zo vaak terugkomt tot ze zijn verdwenen.

Vooraf vroeg je mij na te denken over wat ik wilde dat mijn intentie zou zijn voor deze massage. Ik vertelde je dat ik weer wilde houden van mijzelf en van mijn lichaam, want vooral dat laatste was ik behoorlijk kwijtgeraakt. Voorafgaand aan de massage moest ik mijn naam en deze intentie uitspreken en jij sprak: “en zo zal het zijn”.

Jouw LomiLomi massage betekent voor mij
een helende reis voor zowel lichaam als geest.

Alleen maar voelen
Jouw handen en armen
Jouw warmte en liefde
Jouw passie en kracht.

Ik geef mij over
Jij neemt mij mee
Jij en ik samen
Maken een reis

Gekoesterd, getroost
Geliefd en gedragen
Ik voel mij geborgen
Ik mag er zijn

Wat ben ik een bofkont dat ik jou ken. Je bent heel bijzonder. Dankjewel voor alles.

Veel liefs,

Gusta

Lieve Conny,

Ik wilde jou nog even extra bedanken voor de overweldigende en liefdevolle LomiLomi-massage van gisteren. Het was ook een bijzondere ervaring. Twee uur lang jouw handen volgen en genieten. Twee uur lang geen enkele inspanning, in totale overgave. Jouw toewijding en beleving hebben mij geraakt.

Het was ook heel goed dat er tijdens de massage emoties bij mij los kwamen. Op dit moment is het in mijn leven van groot belang dat ik deze opgeslagen emoties ga loslaten.

Ik zal daarom met zekerheid met regelmaat bij jou terugkomen. Ik heb vele soorten van massage ervaren, maar jouw LomiLomi-massage behoort nu tot mijn favorieten.

Lieve groet,


Hans

Vanmiddag heb ik voor het eerst een LomiLomi massage ondergaan, een belevenis om nooit te vergeten. Het was een massage die mijn denken uitschakelde. Een verademing. Ik kon alleen nog maar zijn. In het hier. In het nu. Het was een omarming die me raakt(e) tot in het diepst van mijn ziel. Van top tot teen werd ik gemasseerd op een troostende en verkwikkende manier. Ik had het gevoel erkend te worden, gezien te worden. Een emotionele ervaring die me rijker maakt.

Dankjewel!

Liefs,

Willy

Vandaag heb ik bij Conny een wel heel bijzondere massage ondergaan. Ik werd ontvangen met heerlijke muntthee uit haar eigen tuin. Het was mooi weer dus we zaten lekker, in haar prachtige romantische tuin, op het terras waar de druiventrossen groeien.

Intussen liet Conny het lekker warm worden in de massageruimte. "Het moet eerst ongeveer 30 graden worden", zei ze. De muziek beloofde al dat ik een aparte ervaring zou beleven want Hawaiiaanse klanken vulden de kamer. Het was in korte tijd heerlijk warm geworden. Ik mocht op mijn buik gaan liggen en een intentie uitspreken. Conny zei: "En zo zal het zijn".

Ik voelde hete olie op mijn rug en de lange streken van haar handen en onderarmen. Ik voelde me helemaal een worden met mijn omgeving. Werkelijk iedere beweging was zo bedoeld en perfect in harmonie. Het ging niet te snel of te langzaam, niet te hard of te zacht. Ik kon me helemaal ontspannen en overgeven. Ik kon echt de liefde voelen stromen en ik heb me laten meevoeren op een fantastische spirituele reis. De soepele masserende bewegingen, de vliegende dans, het ritme van de muziek, de temperatuur en de heerlijke warme olie maakten me licht en ontspannen.

Je hebt jezelf overtroffen Conny! Jij weet hoe je liefdevol en vertrouwd dat stukje paradijs kunt bieden. Ik ben zo dankbaar dat je mijn vriendin bent.

Liefs,

Yvette

Wat heb je me laten genieten van deze heerlijke en ontspannen lomilomi-massage. Voor mij is deze vorm van massage zo goed voor mijn gevoelige heupen en onderrug! Spanning zoekt de zwakste plekken in mijn lichaam, en daarom was mijn intentie dat ik mijn zorgen wat meer los ging laten, en zo zal het zijn. Wat fijn dat ik je heb gevonden en dat de massage mij zoveel bewegingsvrijheid geeft. Dankjewel hier voor.

[... en een paar weken later ...]

De lomilomi-massage heeft wel indruk op me gemaakt zeg. Als ik me niet prettig voel dan denk ik terug aan de massage en de intentie waarmee ik hem kreeg, en dan voel ik me heerlijk ontspannen. De liefdevolle omhelzing heb ik als zeer aangenaam ervaren.

Liefs,


Harm

N.B. - een LomiLomi Temple Style sessie kan onverwerkte en onderdrukte emotionele gebeurtenissen bij de client losmaken. Door de warme en weldadige behandeling gebeurd dat evenwel in een beschermde en veilige omgeving waardoor loslaten gemakkelijker wordt. Een LomiLomi sessie dient dus niet alleen voor ontspanning, maar maakt ook aanspraak op lichamelijke, psychische en geestelijke reiniging. De Hawaiiaanse opvatting over gezondheid en ziekte lijkt op de traditionele Chinese geneeskunst: "In een gezond lichaam stroomt energie, ziekte veroorzaakt blokkades die zich lichamelijk kunnen manifesteren. De massage dient de blokkades op lichamelijk en psychisch vlak op te lossen en daardoor harmonie van lichaam, geest en ziel te herstellen.